UGENS MENU
MED FOKUS PÅ ØKOLOGI OG BÆREDYGTIGE INITIATIVER
RESPEKT FOR RÅVARERNE OG DET GODE HÅNDVÆRK
Frokostordning fra Stubbs Frokost er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det vil sige, at maden fra buffeten skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden kl. 10.00, og I bør derfor være færdige med frokosten senest kl. 13.00. Har du spørgsmål om ingredienser eller allergener, er du velkommen til at kontakt os på 22765367

Mandag – eksempel
- Pålæg: Sildefileter i mayo med løg, æbler og dild
- Pålæg: Fransk paté med hjemmesyltede agurker
- Lækker salatbar med friske toppings og passende dressing
- Varm ret: Kylling vendt med urter, grøn karry og ris
- Økologisk koldhævet brød fra Stubbs bageri
- Økologisk softkerne rugbrød fra Stubbs bageri
- Hummus

Tirsdag – eksempel
- Pålæg: Kalkun-pålæg med tzatziki
- Pålæg: Kold tærte med skinke og tomat
- Lækker salatbar med friske toppings og passende dressing
- Varm ret: Biksemad med stegt okse, små kartofler, bearnaise-dyppelse og rødbede-chutney
- Økologisk koldhævet brød fra Stubbs bageri
- Økologisk softkerne rugbrød fra Stubbs bageri
- Grønne ærtemos med citron og hvidløg

Onsdag – eksempel
- Pålæg: Rejesalat med asparges og stenbiderrogn
- Pålæg: Fuglekvidder med løg og krydderurter
- Lækker salatbar med friske toppings og passende dressing
- Varm ret: Chili con carne tilsmagt med kaffe og mørk-chokolade
- Økologisk koldhævet brød fra Stubbs bageri
- Økologisk softkerne rugbrød fra Stubbs bageri
- Skyr med peber og koriander

Torsdag – eksempel
- Pålæg: Cremet fiskesalat med ramsløg og grov sennep
- Pålæg: Hønsesalat med ristede svampe og baconcrumble
- Lækker salatbar med friske toppings og passende dressing
- Varm ret: Æggekage med laks, spinat og hytteost
- Økologisk koldhævet brød fra Stubbs bageri
- Økologisk softkerne rugbrød fra Stubbs bageri
- Rucolapesto med Vesterhavsost

Fredag – eksempel
- Pålæg: Tunrilette vendt med majs og grillede peber
- Pålæg: Roastbeef med STUBBS og remoulade og peberrod
- Lækker salatbar med friske toppings og passende dressing
- Varm ret: Langtidsstegt oksebryst med citrondampede urter og små kartofler
- Økologisk koldhævet brød fra Stubbs bageri
- Økologisk softkerne rugbrød fra Stubbs bageri
- Oliventapenade